mandag 7. mars 2011

Strikkepinneetuier!


Det hele begynte som en bestilling fra ei kusine, hun ønsket å rydde opp i strikkepinnene sine. Så ble det morsdagsgave til mamma og gave til svigermor og brusdagsgave til ei venninne, og føler på meg at det blir enda fler. :) Har selvfølgelig glemt å ta bilde av alle...
Den runde har man rundpinner i, enkelt og greit. Den andre er til strømpepinner, på det nederste bildet ser du den i action. Der ligger alle pinnene fra 2,5 til 10 pent på rad og rekke, med en ekstra lomme til saks etc. Suuuuperpraktisk.

Syr slike på bestilling, ta kontakt for pris og fargeønsker :)

9 kommentarer:

 1. Disse er kjempefine!!

  Sånne skal jeg lage også. Innså behovet her en kveld jeg rydda litt i strikkepinnejungelen. Og som deg, så fant jeg ut at dette er jo en genial gave til alle som strikker!

  Får satse på julegaver, så har jeg litt tid på meg :)

  SvarSlett
 2. Ja:) Da er det bare å sette i gang:) Lykke til.

  SvarSlett
 3. Så fine de var!

  Ha en fortsatt fin kveld :)

  SvarSlett
 4. Ja slike etuier hadde vært greit å ha...utrolig hvor mye strikkepinner man finner liggende rundt..hehe
  Utrolig fine var de:)

  Ha en fin søndag videre

  Ann-Charlotte

  SvarSlett
 5. Tusen takk for hyggelige kommentarer:) Kommer bilder av fler snart:) Nå også med heklepinneetui

  SvarSlett
 6. OOHH!!! Genialt!

  Er IKKE noen freser på symaskin selv, så derfor lurer eg på hva du skulle hatt for en sånn til strømpe finner og hva du tar for de runde? Kanskje eg ENDELIG kan få kontroll på pinnene mine ;)

  Anja

  SvarSlett
 7. Hei Anja.
  Tusen takk for hyggeig kommentar. De tar jeg 250 for.:)

  SvarSlett
 8. Okidoki.. Kommer nok til og bestille av deg så snart lønnen er komt på konto. Men hva skal du ha for de til rundpinnene da? Har jo en god bunke av de også liggende he he..

  SvarSlett
 9. Så koselig!:) Da kan du sende meg en mail, og så om du har noen spesifikasjoner kan du skrive de der :) De tar jeg 150 for, men har settpris på 300 for begge, og porto kommer i tillegg:) Om du ønsker til heklepinner og blir totalen 450:)

  SvarSlett